A023_upr_mala.jpg

Údlice - Postoloprty 2:2 (0:2), st.žáci

Hodnocení uživatelů: / 2
NejhoršíNejlepší 
Naše mužstva - Starší žáci - Rozbory zápasů

Rozhodčí: Valenta
Branky: Hauser, Štěpánek
Diváků: 30

Sestava: Išler, Kramarski M., Jíra L., Nudčenko D., Trunec, Machač, Hauser, Holl, Szopková, Šimek, Štěpánek, Nudčenko J., Marton, Jíra M., Novotný

Další zápas na domácím hřišti proběhl standardně ve dvou poločasech, ale s naprosto rozdílnými herními projevy našeho mužstva.


Průběh zápasu
: Na domácím hřišti hostilo naše žákovské mužstvo soupeře z Postoloprt. Do zápasu šli naši kluci jednoznačně s předsevzetím, že chtějí zápas vyhrát. Bohužel dlouho zůstalo jen u předsevzetí a herní projev na hřišti byl velmi špatný. Hráči bez míče nebyli nijak aktivní a nevytvářeli si svým pohybem do volného prostoru možnosti na převzetí přihrávek. Hráči s míčem se tak dostávali opakovaně pod tlak a byli nuceni zbavit se balónu pouze nákopem. Ani v osobních soubojích o míče v prostoru naši kluci neprojevovali výraznou snahu a tak byl soupeř mnohem úspěšnější a dostával se velmi snadno do hry. Naše obrana byla proto opakovaně přetěžována a stalo se nevyhnutelně to, co se stát muselo. Do kabin o přestávce mezi poločasy jsme odcházeli za výsledku 0:2 v náš neprospěch. Museli jsme proto o přestávce v kabině nejen konstatovat, že tento výsledek není pro nás příznivý díky dobré hře soupeře, ale hlavně díky špatné hře našeho mužstva. Po motivačním rozhovoru, co a jak na hřišti zlepšit proběhlo i střídání na několika postech naší sestavy s cílem přenést těžiště hry k brance soupeře. Druhý poločas byl proti prvnímu zcela odlišný. Naši kluci měli jednoznačnou převahu a vytvářeli si brankové příležitosti, z nichž dvě dokázali proměnit. Chybělo jen trochu štěstí nebo ještě nějaká ta minuta navíc v druhé části hry a zápas by dopadl vítězně. Soupeř byl před koncem zápasu již odevzdaný. Bohužel promarněný první poločas tak stanovil konečný remízový výsledek zápasu 2:2. Budiž nám poučením pro zapásy další, že fotbal má dva poločasy a podcenit soupeře, že se rozhodně nevyplácí.

 

Aktualizováno (Úterý, 14 Květen 2013 20:13)

Web prohlíží
Právě připojeni - hostů: 5